orgoniti

Orgonit

Orgonit zmanjšuje težave, ki so posledica onesnaženosti sodobnega okolja. V današnjem času smo obdani s številnimi napravami, ki oddajajo sevanja: računalniki, mobilni telefoni, mikrovalovne pečice, bazne postaje za mobilno telefonijo, transformatorji. Orgonit predstavlja zaščito in s tem pozitivno vplivajo na vaše počutje.

Izdelan je iz kristalov kamene strele, kovinskih delcev, bakrene žice in smole. Poldragi kamni, minerali, kristali, ki se orgonitu dodajo ob izdelavi, orgonit obarvajo z energijo (roževec, sončev kamen, moldavit).

Orgonit deluje kot transformator negativnega sevanja

Učinke negativnega sevanja v okolju občutimo kot glavobol, utrujenost, pomanjkanje energije in brezvoljnost. Lahko se pojavijo tudi bolečine v sklepih, težave s spanjem in depresija. V takšnih primerih je priporočljivo, da si v prostore, kjer se dalj časa zadržujete podnevi in ponoči, postavite orgonite za prostor.

Poleg tega so na voljo tudi orgoniti v obliki energijskega nakita. Nosite jih lahko kot ogrlice ali v obliki obeskov za ključe.

Za energiziranje hrane in pijače pa se uporabljajo orgoniti podstavki.

Orgoniti – vir življenjske energije

Orgoniti in dr. Wilhelm Reich

Prve korake na področju raziskav orgonske energije je opravil dr. Wilhelm Reich, doktor medicine in psihiater, Ugotovil je, da je orgonska energija prvinska, kozmična energija, ki je prisotna povsod. S tem je utrl nove smernice na področju obravnave človeka.

Preberite še: Zakaj so orgoniti primerno darilo za moške?

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja