Naravna kozmetika – lokalna pridelava

naravna kozmetika

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati. Rezultati številnih raziskav kažejo na to, da ima vnos nevarnih snovi v telo, tudi s kozmetičnimi izdelki, negativen učinek na zdravje, delovanje hormonskega sistema, po drugi strani pa so lahko posledica tudi različne alergične reakcije.

Z nakupom naravne kozmetike lokalnega izvora hkrati podpiramo tudi slovenske proizvajalce.

Naravna kozmetika za obraz

Za nego obraza in celotnega telesa se uporablja mazilo ognjič z rimsko kamilico, ki kožo mehča ter gladi suho, hrapavo in razpokano kožo. Pomaga pri negi po sončenju, pri opeklinah, odrgninah, razpokani koži na petah.

Hidrolat rimska kamilica. Primeren je za vse vrste kože, za čiščenje obraza, tudi pri problematični koži z izpuščaji in ekcemi.

Negovalno olje ognjič z vitaminom E je namenjeno negi kože na obrazu. Mehča trdo kožo. Kožo ščiti pred mrazom, vetrom ter jo neguje po sončenju.

Naravna krema za obraz

Naravna krema vrtnica za obraz vsebuje aktivno kombinacijo mineralov, vitaminov, antioksidantov in nenasičenih maščobnih kislin. Krema pospeši regeneracijo kožnih celic in je nepogrešljiva pri odpravljanju poškodovanih kapilarnih gubic.

Kozmetika spletna trgovina

naravna kozmetika
Naravna kozmetika na spletni trgovini
Naravna kozmetika – Kotiček pod srečno zvezdo

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja