Orgonit, uporabno darilo za moškega

orgonit za prostor

Orgonit, uporabno darilo za moškega

Iščete svežo, izvirno in uporabno idejo, kako obdariti fanta, moža, prijatelja? Unikatno in hkrati osebno darilo za moškega je orgonit.

Orgoniti so izdelki, s katerimi dobesedno podarite dobro, pozitivno energijo. Za razliko od kristalov in mineralov jih ni potrebno čistiti pod vodo oziroma jih polniti na Luni ali Soncu, zato so orgoniti primerno darilo tudi za osebe, ki energijskim izdelkom ne namenjajo posebne pozornosti.

Orgoniti v različnih oblikah

Osebni orgoniti: izdelani so kot obeski za ključe, žepni orgoniti, orgoniti v obliki verižic oziroma ogrlic. Primerni so za moške, ki jih bodo nosili pri sebi.

Orgoniti za prostor: v obliki piramid, stožcev, polobel ali pa kot orgonitni podstavki, na katere lahko postavite vodo ali hrano. Orgonite za prostor se postavi na polico in lahko služijo tudi kot okras. Za moške, ki veliko časa presedijo pri računalniku, so zelo primerni orgoniti, ki jih lahko postavite na mizo ob računalnik.

Orgoniti za telefon. Služijo kot zaščita pred sevanjem mobilnih telefonov. Na voljo so v različnih barvah. Na orgonitu je že nameščena samolepilna nalepka, s katero ga enostavno pritrdite na telefon.

darila za moške orgoniti
Darila za moške – Kotiček pod srečno zvezdo

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja