malahit

Malahit

Malahit je kristal transformacije, ki prinaša željo po spremembi. Življenje je bolj intenzivno, saj nas spodbuja k tveganju in spremembam. Povečuje zbranost in koncentracijo. Uči nas sprejemanja odgovornosti. Spremembe nam prinesejo rast in srečo.

Osvobaja nas občutka krivde in nam omogoči odpuščanje zamer. Lažje odkrijemo svoj pravi jaz. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila. Pomaga nam sprejemati pravilne odločitve. Pomaga nam pri predelavi travmatičnih izkušenj iz preteklosti.

Ugodno tudi vpliva tudi na denarno področje. Zelo je učinkovit pri premagovanju nespečnosti in nočnih mor. Pomaga nam pri premagovanju strahu pred letenjem.

Blaži bolečino in pomaga pri zdravljenju revme, artritisa, oteklih sklepov in zlomljenih kosti. Izboljšuje delovanje krvnega obtoka, blaži infekcije, pomaga pri astmi in boleznih požiralnika ter žrela, lajšanje bolečin porodnih krčev in menstrualnih težav.

Ščiti pred različnimi oblikami sevanja, zato se priporoča, da ga postavite v bližini računalnikov ali drugih električnih elementov doma in v pisarni.

Malahit in čakre

Kristal malahit je tesno povezan z delovanjem srčne čakre. Zelena energija je očiščevalna barva, zato lahko malahit uporabite za vizualiziranje čiščenja energijskih blokad. Če malahit položimo na tretje oko, aktivira vizualizacijo. Več o čakrah, kamnih in mineralih >>>

malahit orgonit verižica kristal trgovina
Izdelki z malahitom – Kotiček pod srečno zvezdo

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja